Seneste nyt

Det har stormet og så er vi i gang

Kastanie knækket midt over: den ene krone hang i den anden krone over kundens garage. Nedtaget med lift og to biler med spil, trukket ned af sikkerhedsmæssige årsager, vi saver op og fælder resten i dag i dagslys.

Stormskader

Væltede træer grundet januars stormvejr, afgørelse af forsikringssspørgsmål etc

Rydning af strandgrund, havudsigt De Luxe

Træplanker

Planker i mange forskellige træsorter til salg – se mere her.

Stormskader

Her er fotos af nogle af de opgaver, vi udførte for eller sammen med Falck, forsikringsselskaber og privatkunder efter stormen “Allan” i november 2013. Har du et træ der ligger på din ejendom, så lad være med bare at skære det fri, ofte er følgeskaderne større end selve slaget af træets vægt, det er bedst at løfte vægten væk. Vi er gerne behjælpelig med at kontakte dit forsikringsselskab, fjerne træet, skaffe håndværkere samt få dækket det beskadigede af. Vi udfører også skadesservice, da vi arbejder sammen med 5 tømrerfirmaer.

Sådan skal man ikke gøre
Skovhugger Henrik B. Jensen viser hvordan man ikke skal fælde et bøgetræ, og et skur kommer slemt til skade. OBS: Træ nr. 2 skulle alligevel ikke falde ned i skur 2, idet der dukkede et vinduesparti med glas op mellem skurene, da skur 1 var blevet trykket fladt.


Stubfræsning
Stubfræsning et godt og hurtigt alternativ til opgravning af stubbe.


Træfældning